Isporuka i povraćaj robe

U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti nabavljanja, očekivani rok isporuke proizvoda je 7 radnih dana. Besplatna dostava na teritoriji Republike Srbije.

U slučaju da je pitanje o artiklu koji nije često tražen ili za koji je proces dobavljanja komplikovaniji, može se desiti da je rok isporuke duži.

Takođe je moguće zahtevati proizvod koji trenutno nemamo u ponudi slanjem zahteva na prodaja.zokapromet@gmail.com ili pozivanjem na na neki od naših dostupnih telefona i odgovor o mogućnosti nabavke dobićete u najkraćem roku.

Proizvodi iz online ponude su dostupni za poručivanje, a ako neki model nije, onda vam možemo ponuditi model sličnih karakteristika.

Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje bi bilo kontaktirati kurirsku službu koja vam je isporučila pošiljku, kako bi napravili zapisnik o tome. Ukoliko je robu donela naša služba dostave, kontaktirajte nas o tome.

Ukoliko vam je pošiljka stigla neoštećena ali neispravna, kontaktirajte nas da bi pokrenuli standardan proces reklamacije.