Ćaskanje uživo –  Za porudzbine koristite isključivo ćaskanje koje vam stoji sa desne strane.

Plaćanje pouzećem – gotovinsko plaćanje koje vršite kuriru, u trenutku isporuke proizvoda. Pre nego što Vam proizvodi budu isporučeni, bićete kontaktirani od strane Zlatnog Točka radi potvrde porudžbine. Ovaj način plaćanje omogućavamo za pošiljke vrednosti do 30.000,00 din.

Uplatom na račun / E-banking – Na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke putem opšte uplatnice, ili putem Interneta ukoliko imate Internet pristup svom računu (e-banking), uz navođenje odgovarajućeg poziva na broj, koji ćete dobiti prilikom naručivanja u predračunu. Kod ovog načina plaćanja naručeni proizvodi se isporučuju nakon što se uplata, u kompletnom iznosu, registruje na našem bankovnom racunu. Napomena: Molimo Vas da pre nego što izvršite uplatu, sačekate predračun i potvrdu da su artikli, koje ste poručili, rezervisani na Vaše ime. Ovaj način plaćanja primenjujemo za sve porudžbine, a obavezujući je za porudžbine čija vrednost prelazi 30.000,00 din.

Placanje u nasem maloprodajnom objektu mozete izvrsiti na jedan od sledecih nacina:

Gotovinski – plaćanje u kešu.

Plaćanje čekovima građana na 10 rate bez uvećanja cena (prva rata ide odmah, a ostale narednih 9 meseca).

Plaćanje platnim karticama – VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro I DinaCard.

Putem administrativne zabrane za zaposlene i penzionere – Uslov je da Zoka Promet ima potpisan ugovor sa sindikatom firme u kojoj kupac radi. Plaćanje se vrši na 3, 6, 9 ili 12 jednakih mesečnih rata. 

Putem kredita kod poslovnih banaka – potrošački krediti kod bilo koje poslovne banke.