O Nama

Prodavnica „Zoka Promet“ osnovana je 7.5.1996.godine sa sedištem u Petrovcu na Mlavi, u ulici Srpskih vladara 79, gde se i danas nalazimo.

Firma se sastoji od pet maloprodajna objekta u Petrovcu na Mlavi su dva objekta, Velika Plana, Žagubica, Svilajnac veleprodaje i distribucije robe na teritoriji cele Srbije.

Naša poslovna politika je da svu robu nabavljamo direktno od uvoznika i proizvođača, po najboljim uslovima i da najbolje uslove kupovine prenesemo na naše kupce. Našim kupcima garantujemo najnižu cenu, originalno poreklo robe, fabričku garanciju, kao i tehničku podršku.

U našim salonima naćićete veliki izbor bele tehnike, klima uređaja, peći na čvrsto gorivo, malih kućnih aparata (usisivača, tostera, miksera, pegli, grejalica, fenova za kosu, mikrotalasnih pećnica…), a da pratimo najnovija tehnička dostignuća uveriće Vas veliki izbor ugradne tehnike i LCD i plazma televizora najnovije generacije.

Dugogodišnje iskustvo nam daje za pravo da naše kupce upoznamo sa inovacijama u svetu bele tehnike, kao i da im pomognemo da pri kupovini naprave pravi izbor.